Nieuw Organiseren Festival 2018

Kom naar het Grote Nieuw Organiseren Festival 2018
Dinsdag 6 november 2018 van 10.00 – 18.00 uur
De Prodentfabriek, Amersfoort.

Ben je het ook zat dat anderen voor jou denken? Heb je het ook zo gehad met al die verantwoordingszucht? Of ben je manager van een groep uitgebluste medewerkers die alleen hun uurtjes draaien en geen verantwoordelijkheid voelen? Ervaar dat het ook anders kan en kom naar het Nieuw Organiseren Festival 2018 op dinsdag 6 november voor inspiratie, ontmoeting en verdieping.

Op het Nieuw Organiseren Festival 2018 staan drie dingen centraal:

  1. Inspiratie: Laat je inspireren door de vele mooie voorbeelden en de vele vakmensen die dagelijks aan het nieuw organiseren zijn. En inspireer anderen met jou verhaal en ervaring, want iedereen is gelijkwaardig en iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal.
  2. Ontmoeting: Nieuw organiseren doe je samen. Wij geloven dat in het gesprek met elkaar, in de echte ontmoeting, de mooiste dingen kunnen gebeuren. Op het Nieuw Organiseren Festival is dus ook ruimte voor vertraging en voor mooie ontmoetingen.
  3. Verdieping: Samen kijken we voorbij de hype. We kijken voorbij buzzwords als ‘agile’, ‘lean’ en zelfs ‘zelfsturing’ naar wat er achter zit en wat we daar van kunnen leren.

Een stap verder
De afgelopen jaren lag de nadruk op het festival vaak op inspiratie. Maar we zijn toe aan een stap verder. Inmiddels is zelfsturing al weer bijna oud en is nieuw organiseren is niet meer ‘nieuw’. Daarom kijken we naar wat is van waarde. Komend festival gaat om verdieping, we gaan ‘voorbij de hype’.  Dus niet alleen het ideaal van het begin, maar kijken naar hoe is het nu met? En welke stappen zet men als je al langer bezig bent met nieuw organiseren?

Ontdek hoe nieuw organiseren jou en jouw organisatie verder kan brengen en wat je eerst volgende stap is richting nieuw organiseren.

De Prodentfabriek
Geen betere plek om nieuw organiseren te vieren en te verspreiden dan tijdens het jaarlijkse Nieuw Organiseren Festival op dinsdag 6 november. En geen betere plek om dat te doen dan in de Prodentfabriek in Amersfoort. We bouwen deze oude fabriek om tot een bruisende plek van ideeën, kennis delen, denken en doen, muziek, lekkere broodjes en nog veel meer.

Programma
Aan het programma wordt hard gewerkt, alle programmaonderdelen vind je hier. Je kunt je nu alvast verzekeren van een plek door twee kaarten te bestellen voor dit feest van het nieuwe organiseren. Twee? Ja, voor de prijs van één. Omdat onze missie is het verspreiden van het gedachtegoed, en dat verspreiden begint hier. Zodat je niet alleen naar Amersfoort komt, maar ook je partner, collega of klant mee kunt nemen. Of je geeft het extra kaartje weg aan een arme student. Mocht je niemand weten: je kunt bijvoorbeeld een maatje zoeken op Facebook, of vraag het ons.


Voor kaarten en meer info klik je op deze link
Vóór 1 september kaarten bestellen en je krijgt het nieuw organiseren special vip-treatment.