Jan Rotmans Theatertour Heerlen

Jan Rotmans laat in zijn theatercollege Elk individu en initiatief telt! jong en oud kennis maken met de kansen en de uitdagingen van een kantelende samenleving. Op 20 maart is Jan te zien in het theater in Heerlen, op 12 april staat hij op het toneel van theater Orpheus in Apeldoorn.

Elk individu en initiatief telt!
Jan Rotmans geeft aandacht aan Nederland in transitie
Jan Rotmans, professor, scientivist, schrijver, gepassioneerde spreker en internationale autoriteit op het gebied van duurzaamheid en transities. Oprichter van ICIS, DRIFT, Urgenda en Nederland Kantelt. Hij publiceerde meer dan 250 artikelen over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen. Daarnaast schreef hij 25 boeken over transities en duurzaamheid. In zijn laatste boek ‘Verandering van Tijdperk: Nederland Kantelt’, het vervolg op de bestseller ‘In het oog van de orkaan’, beschrijft hij ook de nieuwe sectoren onderwijs, zorg en financiën en geeft daarmee een compleet beeld van Nederland in transitie.

Jan Rotmans als expert over verduurzaming
Vol vuur strijdt Jan Rotmans voor een verduurzaming van Nederland en zet hij zich in om Nederland te laten kantelen naar een nieuw tijdperk en een nieuwe samenleving. Na afloop van het college begrijpt u welke fundamentele keuzes we hiervoor moeten nemen, welke veranderingen er op ons afkomen en hoe we hiermee om moeten gaan.

Elk individu en initiatief telt over de kantelende samenleving
In het theatercollege “Elk individu en initiatief telt”, laat Jan Rotmans jong en oud kennis maken met de kantelende samenleving. We bevinden ons momenteel in een transitiefase, waarbij we op weg zijn naar een totaal andere samenleving. Hiervoor moeten we fundamentele keuzes maken. Jan wil Nederland weer spannend, leuker, duurzamer en energieker maken en u met zijn college enthousiasmeren en inspireren om in te kunnen spelen op de veranderingen die op ons afkomen. Want: “We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperken”.

Na het college zal hij vragen beantwoorden en na afloop boeken signeren.