Lekker luisteren naar Podcast WeMakeThe.City


Afgelopen juni stond Amsterdam in het teken van het WeMakeThe.City Festival. Het festival dat gaat over steden beter maken. Beter; meer leefbaar, veilig, rechtvaardig, duurzaam, bereikbaar, en inclusief.

Een week lang stond de hele Metropoolregio Amsterdam in het teken van urgente stedelijke vraagstukken én oplossingen.
Heb je dit festival gemist? geen nood.
De nieuwste aflevering van de Pakhuis de Zwijger-podcast biedt een terugblik op WeMakeThe.City 2019 met de geweldige gasten Indy Johar, Bianca Wylie, Anni Sinnemäki en Farid Tabarki! https://lnkd.in/ehBMYSw

Sit back en luister vanuit je luie strandstoel, n overvolle trein of tussen twee vergaderingen in. Doe vooral inspiratie op en maak mooie nieuwe plannen om met deze kennis, na de zomer ook iets voor je stad te betekenen.

En duurt je zomer nog langer???
Check voor meer mooie verhalen de podcastserie van Pakhuis de Zwijger.