Lawyers as Changemakers – Kim Wright.

Kim Wright( VS)  is zelf ooit begonnen als advocaat en reist nu als legal changemaker de wereld rond. Zij brengt mensen uit al die bewegingen bij elkaar en geeft lezingen en cursussen op allerlei gebieden, waaronder conscious contracts, integrative law, earth jurisprudence, restorative justice. Voor meer informatie over Kim zie https://www.cuttingedgelaw.com/ en http://jkimwright.com/.

Kim is schrijfster van het boek met de titel “Lawyers as Changemakers” en van het eerder verschenen boek (trouwens, uitgegeven door de American Bar Association) Lawyers as Peacemakers, waarin zij alle bewegingen in het recht beschrijft, zoals die van ons er een van is. Zie https://www.americanbar.org/products/inv/book/213037/.

Wellicht kennen jullie Kim Wright van de conferentie Lawyers as Changemakers in 2018. 
Zij was daar een van de inspirerende spreeksters.

Vandaar dat we haar hebben uitgenodigd om op 10 juli bij de volgende bijeenkomst van de Stichting Lawyers as Changemakers te vertellen over haar kennis en ervaring.

 

Ben jij die persoon die het recht wil doen kantelen? En vooral geïnspireerd wil worden door Kim Wright?
Meld je dan aan door een email te sturen naar Klaartje Freeke: freeke@freekemonster.nl

Deze bijeenkomst vind plaats  op 10 juli bij Jan Leliveld van Van Doorne Advocaten.
Locatie: Van Doorne, Jachthavenweg 121, Amsterdam (makkelijk te bereiken via OV, metrohalte Amstelveenseweg maar ook goed te lopen vanaf Station Zuid)
Tijdstip: 19 tot 21 uur

Vermeld bij aankomst even Klaartje Freeke en/of die van gastheer Jan Leliveld.

Kim kan dit werk doen door de donaties die zij ontvangt. Voel je niet verplicht, maar een bijdrage zal zeker gewaardeerd worden (op de avond zelf of via onze rekening NL19TRIO0338730389, t.n.v. de Stichting Lawyers as Changemakers en vermeld er dan even bij dat het voor haar is).