Wunderbar, zorg voor jezelf

Is het niet fantastisch wanneer mensen gewoon kunnen zijn wie ze zijn. Het leven kunnen leiden dat ze zelf graag willen. Zich kunnen omringen met mensen waar ze zich prettig bij voelen. En kunnen wonen op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Ook als ze hulpbehoevend zijn?

Waar?
Overal waar zo’n specifiek groepje zich thuis voelt. Midden in het centrum van een grote stad, rustige buitenwijk, provincieplaats, dorp of midden in de bossen. Op het platteland of een eiland. In een voormalig overheidsgebouw, fabriek, of kantoor. Stadsvilla, boerderij, flatgebouw, tiny house of een nieuw te ontwikkelen pand. Een hofje, straatje, groepje tiny houses. Maar ook een boot of groepje woonwagens behoort tot de mogelijkheden. Voor Wunderbar is niet snel iets te dol.

Hoe?
Wil je onderdeel worden van deze beweging, fan van Wunderbar, je aansluiten bij deze coöperatie, investeren in een of meerdere projecten of zelf graag zo’n project opzetten; Mail naar wunderbar