Verre reizen: Voorkomen of compenseren?


Bij klimaatgesprekken.nl zijn ze hard bezig om klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal maken. Hoe doen ze dit? Door klimaatgesprekken te organiseren, bij jou in de buurt of bij jou op het werk. Tijdens zo’n gesprek geven ze een heleboel tips / trics  over hoe jij zelf en direct aan de slag kan met het klimaat.

Nu het weer zomerse temperaturen aangeeft beginnen we weer te dromen  over avontuurlijk reizen in exotische landen en het ontdekken van de wereld. Vaak is dit gekoppeld aan een dilemma: reizen kan een grote impact hebben op ons klimaat.

In de nieuwste blog op KlimaatGesprekken vertelt Micheal Doove hoe hij zijn vakantiedilemma aanpakt. Ook geeft hij handige tips hoe je je voetafdruk zo laag mogelijk kan houden als het gaat om vakanties.

Laat je inspireren en laat vooral weten welke avonturen je beleefd hebt tijdens je klimaatvriendelijke reis. info@nederlandkantelt.nl