Van paardenkracht naar mensenkracht

Van Paardenkracht naar mensenkracht. Je kunt samen zoveel meer dan je denkt!

Frank Los is een autodidactische levenskunstenaar. Het sociale aspect zit in al zijn werkzaamheden verweven. Tijdens zijn studie (van het leven) ontdekt hij de kracht van een tekening.

Hij weet tijdens zijn werkzaamheden ( visueel faciliteren, en interactieve infographics) in zijn creatieve bijdragen heel goed te destilleren wat de kern is van een boodschap en vertaald dit snel in een beeldende tekening. Als kunstenaar is een stilstaand beeld vervolgens niet voldoende en hij leert zichzelf om te coderen. Nu kan hij ook, tot de verbeelding sprekende, digitale animaties maken.

Digitaal te bewonderen op zijn site franklos.nl. Of kijk hier wat hij eerder voor Nederland Kantelt heeft getekend.

Tijdens zijn werkzaamheden komt hij veel sociale partners tegen, bezoekt hij veel websites en komt tot de conclusie dat er nog een gat zit tussen wat de sociale partners aanbieden en de doelgroep die ze proberen te bereiken.  Daarom startte hij een blog om mensen te inspireren zelf invloed uit te oefenen op hun leven en omgeving.  Het blog bestaat uit heel veel beeld, ondersteund met tekst. Check mensenkracht.nu

Centraal in dit blog heeft Frank een kaart met inspirerende mensen geplaatst. Hij wil ook nog een kaart maken met inspirerende initiatieven. Een mooie site waarin zijn ervaring met animaties erg mooi te ervaren is.

Als jij nu een inspirerend mens of initiatief op de kaart wilt zetten, mail dan jouw foto’s, een you-tube-link en/of een stukje tekst samen met de postcode van waar het op de kaart geplaatst moet worden naar frank@weereenlos.nl

welkom!!!!!

Ben je bezig met een project in de transitie? Wil je Frank Los inhuren voor visuele notulen of begrijpelijke animaties? mail Frank dan ook naar de mogelijkheden