Nieuw: Workshop NL Kantelt Inspiratiespel

Het Nederland Kantelt Inspiratiespel is ontwikkeld door Anke Siegers, Sharona Ceha en Petra Ligtenberg. Deelnemers krijgen, onder begeleiding van ervaren transitieprocesbegeleiders, inzicht in de grote transitiebewegingen en de eigen rol hierin. Ze krijgen handvatten en vormen om hier in de toekomst mee verder te kunnen. 

Dus leer elkaar kennen en ga spelenderwijs gezamenlijk in dialoog. Het begin van de ontdekkingstocht naar meer diepgang en voortgang.

Inhoud

Tijdens de workshop gaan de deelnemers actief aan de slag met het kantelen op verschillende lagen. Deelnemers gaan het ‘anders’ denken, ‘anders’ organiseren en het ‘anders’ doen aan den lijve ervaren onder begeleiding van ervaren transitieprocesbegeleiders. Ze krijgen inzicht in de grote transitiebewegingen en de eigen rol hierin en krijgen handvatten en vormen om hier in de toekomst mee verder te kunnen. Achteraf kunnen de deelnemers terugkijken op een plezierig, actief en leerzaam dagdeel. Na de workshop krijgt de groep twee complete spellensets om een vervolg te kunnen geven aan de workshop in de eigen setting

Hoe?
Kantel je wereld en kom in actie! Om een workshop te boeken kun je contact opnemen via info@nederlandkantelt.nl 

Algemeen

  • 1 dagdeel van 3 uur
  • Kosten per dagdeel: €580,- ex BT
  • Doelgroep: Organisaties, teams, groepen

Na afloop van deze sessie heeft de groep het volgende bereikt:

  1. Globaal inzicht in wat transities zijn.
  2. Inzicht hoe een ieder hier zelf in staat.
  3. Inzicht in hoe anderen hier in staan.
  4. Ideeën over hoe de gewenste beweging verder te ontwikkelen binnen de eigen organisatie.
  5. Een sessie vol plezier en motivatie.