Gerben Kieviet doet onderzoek

Mijn naam is Gerben Kieviet. Ik ben 23 jaar jong en woon in Middelharnis gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkeee. Vanuit de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Rotterdam schrijf ik mijn afstudeerscriptie bij Nederland Kantelt.
Na in het tweede jaar van mijn studie in aanraking te zijn gekomen met de transitie en het onderzoek van Jan Rotmans heeft dit onderwerp mij niet meer losgelaten. Culturele Maatschappelijke Vorming is een opleiding die valt onder de Social Work paraplu waar je leert te illustreren wat er zich tussen mensen speelt en hen begeleidt in hoe zij zich kunnen verhouden tot elkaar en de systemen. Met deze achtergrond zal ik mij in mijn afstudeerscriptie bezighouden met de persoonlijke transitie.

Wat betekend het om een kantelaar, koploper of verbinder te zijn? Welke persoonlijke kantelpunten heb je ervaren? Wat betekenen deze en waar heb je behoefte aan gehad op deze momenten? Gedragen door theorie ga ik opzoek naar ervaringen van mensen aangesloten bij Nederland Kantelt, die bezig zijn met de persoonlijke  transitie.

Wil je jouw persoonlijke kantelverhaal vertellen en sta je open voor een interview? Stuur dan een mail naar gerben.kieviet@gmail.com