What’s next programma

What’s Next? The Happy Activist, Jan Rotmans en Jump! geven je inzicht.

Naast de belangrijke onderdelen als het netwerken, samen eten en borrelen bieden we ook een super interessant inhoudelijk programma. Waarover? Over dingen in beweging krijgen, hoe jouw nieuwe beweging meer volgers krijgt en vooral: hoe je in beweging blijft. De Nacht van de Transitie dus.

HANDS ON: beroepsnieuwsgierigen, Sharona Ceha en Marleen Janssen Groesbeek interviewen zowel The Happy Activist als Jan Rotmans over de What’s next in het kantelen van de samenleving.

Wil jij ook strijden voor een beter land voor onze kinderen, maar vind je het leven te leuk om daar steeds boos en verongelijkt over te zijn? Wil jij ook best wel eens de barricades op voor duurzaamheid en inclusiviteit, maar dan wel zo dat je om 6 uur thuis kan zijn om de oppas af te lossen? Vind jij diep in je hart het huidige goeddoen ook zo saai, en zou je stiekum willen dat het allemaal wat leuker en makkelijker zou zijn? Gefeliciteerd, jij bent een Happy Activist!

Wij zijn daarom super HAPPY dat brand activist en oprichter Matthijs Jaspers zicht laat interviewen door ons (en jou!) tijdens De Nacht van de Transitie op 11 december in Tilburg.

 

Jan Rotmans studeert en onderzoekt de transitie verder een verfijnder. Waarom leren we al struikelend? Is fouten maken nodig? Gaan we de juiste richting op? Deze en ook jouw vragen worden beantwoord tijdens de nacht van de transitie

 

Sta jij (net als ons!) al te springen? Op 11 december tijdens De Nacht van de Transitie zal Ineke Hurkmans van Jump Movement ons letterlijk in beweging zetten. If we all jump, we will move the world! Afgelopen maand is de 100.000ste Jump! gemaakt. Kom vooral meedoen en maak je eigen Jump! naar de Toekomst!

 

De Nacht van de Transitie wordt georganiseerd in S2M Tilburg. Vanaf 1 december is deze mooie locatie open. We vinden het fantastisch dat we de Nacht van de Transitie hier kunnen organiseren. Kom ook en ontdek S2M Tilburg! Alvast een kijkje nemen? Bezoek digitaal de locatie Seats 2 Meet Tilburg. Spoorzone, Burgemeester Brokxlaan 1000 Tilburg

 

Kom en meld je aan voor 11 december 2018 van 17.30 tot 24.00 uur
Kosten: € 60,- inclusief diner en drankjes. Studenten op vertoon van studentenkaart € 20,-
Koop hier je ticket
of hier: