Van Vonk naar Vuur Eindhoven – Kantelen op persoonlijk niveau

Verandering is weerbarstig en dat betekent dat je kleine stappen neemt die veel energie kunnen kosten. Dat betekent ook angst, weerstand en daarna actie. Het vereist dat je jezelf plaatst in het grotere geheel en dat je wegen zoekt om jouw doel te bereiken. Hoe houd ik mijn eigen vuur brandend? Hoe zorg ik ervoor dat ik fit, geïnspireerd en gevoed blijf. Hoe doen anderen dat?

Gasten
Ineke Hurkmans van IamNL en jumpmovement, als ondernemer in het leiden van change door oa. organisatieontwikkeling door zelforganisatie.
Marleen Janssen Groesbeek – Lector Sustainable Finance and Accounting. Avans Hogeschool en specialist in duurzaam ondernemen.
Bas Jurres, voorzitter van Young Club of Rome en betrokken bij Down to Earth, is duurzaam ondernemer.

Ben jij erbij?
Wij geloven dat co-creatie en synergie bijdragen aan het in beweging krijgen en versterken van je eigen initiatief. Kantelaars zijn krachtige en eigenwijze mensen, maar ook zij hebben behoefte aan inspiratie, voeding en het delen van perspectieven om zo het grotere plaatje te zien. Herken je dit? Meld je aan!

Voor wie is Van Vonk naar Vuur?
Jij bent een koploper, verbinder of kantelaar en bouwt aan een gelukkiger, energieker, spannender, leuker en duurzamer Nederland. Hier is belangrijk dat je concreet aan de slag wilt, dat je vragen kunt inbrengen en dat je jouw kennis, kunde en ervaring kunt delen met anderen. Het is dus niet alleen inspiratie opdoen, maar ook echt gaan doen.

Tickets

Kosten zijn €40,- per bijeenkomst. Dit is inclusief simpele maaltijd met soep en sandwich, koffie, thee en water en borrel. Studeer je? Gebruik dan de Vonk inspiratie kaart (neem je studentenkaart mee naar de bijeenkomst)

Aanmelden?
Klik hier als je voor 23 oktober een kaart wilt bemachtigen.
23 oktober 2018
Ontvangst vanaf 15:30u
Start 16:00u
Einde 20:00-20:30u
Warehouse (oude V&D)
Emmasingel 22, Eindhoven

Voor vragen: post@nederlandkantelt.nl

Nederland Kantelt organiseert deze serie van Vonk naar Vuur i.s.m.