Nederland Kantelt naar Ondernemers in Bedrijf en Bewust Eemland

Op 9 oktober wordt het Nederland Kantelt Inspiratiespel gespeeld in Peer! Amersfoort.
Bij deze bijzondere bijeenkomst komen er twee netwerken bij elkaar: Ondernemers in Bedrijf en Bewust Eemland.
En dat is niet het enige; Nederland Kantelt gaat met de deelnemers het Inspiratiespel te doen.
Nederland Kantelt is geïnspireerd door het onderzoek van co-founder Professor Jan Rotmans, die zich inzet voor de transitie van de samenleving. Dit unieke spel geeft inzicht in de grote transitiebewegingen en je eigen rol hierin. Je krijgt handvatten en werkvormen om hier in de toekomst mee verder te kunnen.

De workshop wordt gegeven door Sharona Ceha, co-founder van Nederland Kantelt en Sandra Barth, pionier, meebouwer betekeniseconomie en mede-eigenaar van Peer!, een Seats2meet locatie.

Waar & wanneer?
Datum: 9 oktober 2018
Tijd: 18.00 tot 22.00 uurLocatie: Peer! Amersfoort, Maanlander 14A in Amersfoort

Programma:
18.00-18.05 uur Welkomstwoord door Sandra Barth van Peer!
18.05-18.10 uur Introductie door Stéphanie Zijlstra van Ondernemer in Bedrijf en Yolande van Wijk van Bewust Eemland
18.10-21.30 uur Inspiratiespel door Sharona Ceha en Sandra Barth. Kennismaking en verkenning wensen Uitleg transitiekunde, verandering van tijdperk en transformatie Dialoog over de dialoog Complimentenpauze Inspiratiespel spelen in verschillende vormen Vooruitblik op de praktijk.
21.30-22.00 uur Afsluitende borrel

Praktische informatie
De kosten voor dit event bedragen €20,00 p.p., incl. koffie/thee/borrel
Peer! biedt de mogelijkheid om vooraf om 17.30 uur met elkaar te eten. De kosten daarvoor bedragen €12.50 per persoon.
Eet je gezellig mee? Geef het dan aan bij je aanmelding (inclusief eventuele dieetwensen en uiterlijk 3 dagen van tevoren)

Inhoud van het inspiratiespel
Tijdens de workshop ga je actief aan de slag met het kantelen op verschillende lagen. Je gaat het ‘anders’ denken, ‘anders’ organiseren en het ‘anders’ doen aan den lijve ervaren onder begeleiding van ervaren transitieprocesbegeleiders. Je krijgt inzicht in de grote transitiebewegingen en je eigen rol hierin en krijgt handvatten en vormen om hier in de toekomst mee verder te kunnen. Achteraf kun je terugkijken op een plezierige, actieve en leerzame avond. Na de workshop wordt er één spel verloot onder de deelnemers, zodat deze vervolg kan geven aan de workshop in de eigen organisatie.

Na deze avond heb je het volgende bereikt:
Globaal inzicht in wat transities zijn Inzicht hoe eenieder hier zelf in staat Inzicht in hoe anderen hierin staan Ideeën over hoe de gewenste beweging verder te ontwikkelen binnen de eigen organisatie Een sessie vol plezier en motivatie.

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond kan via deze link of stuur een email naar stephanie@ondernemersinbedrijf.nl. Vergeet je niet te laten weten of je mee eet? 

Als je een introducé wilt uitnodigen, stuur de gegevens dan even naar ons zodat we contact op kunnen nemen en samen kijken naar de aanvulling voor het netwerk. Mocht je een zilver+ lidmaatschap hebben dan kun je uiteraard kosteloos een introducé uitnodigen, maak daar gebruik van!