Coming Soon: 2-Daagse Transitie in beweging

Transitie in teams en organisaties, of teams en organisaties in transitie.
Leiderschap, zelfsturing, samensturing.
Persoonlijk, organisatorisch, maatschappelijk.

Hoe dan?

Met het Koplopers in Kantelen team zijn we druk in voorbereiding om een programma voor deze 2-daagse samen te stellen. In op de BAUHAUS geïnspireerde werkateliers gaan we gezamenlijk in Themagerelateerde Interactieve Loops met vooraanstaande koplopers de rollercoaster in. Houvast krijg je door de transitieleer en de organisatoren. Een loop bestaat uit inspiratie, reflecteren, delen en next step

Een ding weten we nu al: Aan het eind gaat u naar huis met een inspirerend scenario, vanuit een nieuw paradigma. U bent uitgedaagd om te zoeken naar nieuwe wegen en mogelijkheden, het aanboren van creativiteit en potentieel om in uw organisatie de transitie een stap verder te brengen.
Het belooft bijzonder te worden.

To be continued….