Van vonk naar vuur

Experimenteren, Onderzoeken, Leren en Opschalen!
Stel je voor dat we alle vonken bij elkaar brengen tot een groot vuur, dat we kennis en ervaring bij elkaar brengen, van elkaar leren en samen ontdekken. Dan komt een eerlijker, gelukkiger, spannender, leuker en energieker Nederland ineens veel sneller dichterbij. We are in it together!

Graag nodigen we je uit voor drie energieke,  interactieve en inspirerende bijeenkomsten. Een plek om ervaringen en lessen te delen om samen een stap verder te komen.
  • Een plek waar kantelaars, verbinders en koplopers kennis, kunde en ervaring delen en vermenigvuldigen,
  • Een oplaadstation voor inspiratie en bewustwording, zodat gestagneerde energie weer gaat stromen,
  • Kracht door vakmanschap én door verschillende sectoren met elkaar te verbinden,
Wij hebben dit voorjaar drie ‘Van Vonk naar Vuur” bijeenkomsten in Brabant georganiseerd. Het gaat in deze bijeenkomsten om de interactie en vakmanschap van alle aanwezigen. We creëren avonden waarbij iedereen van iedereen leert. Er zijn gasten die vertellen over hun eigen kantel ervaringen en dialogen/workshops waar verder gepraat wordt.


Ben jij erbij?
Wij geloven dat co-creatie en synergie bijdragen aan het in beweging krijgen en versterken van je eigen initiatief. Kantelaars zijn krachtige en eigenwijze mensen, maar ook zij hebben behoefte aan inspiratie, voeding en het delen van perspectieven om zo het grotere plaatje te zien. Herken je dit? Meld je aan!

Voor wie is Van Vonk naar Vuur?
Jij bent een koploper, verbinder of kantelaar en bouwt aan een gelukkiger, energieker, spannender, leuker en duurzamer Nederland. Hier is belangrijk dat je concreet aan de slag bent, dat je vragen kunt inbrengen en dat je jouw kennis, kunde en ervaring kunt delen met anderen. Het is dus niet alleen inspiratie opdoen, maar ook echt gaan doen.

Tickets
Kosten zijn €35,- per bijeenkomst of €90,- voor drie bijeenkomsten. Dit is inclusief simpele maaltijd met soep en sandwich, koffie, thee en water en borrel.

Aanmelden?

Voor vragen: post@nederlandkantelt.nl
Nederland Kantelt organiseert deze serie van Vonk naar Vuur i.s.m.   Share Your Energy en Exillint.