West-Friesland is in beweging!

West-Friesland Kantelt is volop is beweging! Waren er bij de eerste oprichtingsbijeenkomst eind 2017 nog 9 enthousiaste kantelaars, op de vervolgmeeting van 07 februari waren we al met 15 gemotiveerde West-Friezen met een Onderwijs, Zorg, Energie en MVO achtergrond die op praktische wijze hun regio willen gaan verbeteren. Gastspreker die middag was Sharona namens Nederland Kantelt om de doelstellingen en richtlijnen wat helderder te maken en op typische Sharona wijze, iedereen direct aan het werk te zetten om initiatieven vorm te geven(!). Frank en René hebben zich gecommitteerd om het project een jaar te trekken en een stichting op te richting voor WFK om daarmee ook subsidie bronnen aan te boren om de verschillende initiatieven te ondersteunen.

Het resultaat van die middag zijn verder 8 initiatieven op het gebied van onder meer een Leefbaarder Hoorn, energie uit aardwarmte, scholing, olifanten paadjes in de Zorg, Burn-out project bij jongeren etc.

De volgende bijeenkomst is op 07 maart a.s. weer in Hoorn om 15.00 uur.

Heb je interesse om aan te sluiten? Neem contact op met René de Groot of Frank Bakker

Stuur een mail naar info@westfrieslandkantelt.nl

Of bel Frank Bakker 06- 55734683 of René de Groot 06-43195505