Doen is het nieuwe praten.


Op 26 januari kwam de brede kring van Nederland Kantelt bij elkaar. Onze grote vraag is “Hoe kantelen we Nederland”! Doen, doen doen is het credo. Verhalen dragen bij; welke verhalen en wie kan dat het beste vertellen. Nou dat zijn jullie onze partners in het kantelen van Nederland. Wat is de “next step” in doen.

We hebben met elkaar gesproken over wat betekent kantelen in organisaties. Over ‘actief consumenten schap” en over hoe we dit willen communiceren. Graag spreken we met jullie hierover verder. Heb je verhalen hierover die je wil delen? Wie is volgens jou een kantelaar waar we een mooi verhaal over kunnen maken. Deel dat met ons. Wie is de kantelaar van de week? En waarom is hij of zij een kantelaar volgens jou. En wat kunnen we van ze leren!

Stuur je verhaal of tekst in maximaal 200 woorden samen met een liggende foto naar post@nederlandkantelt.nl

De drie mooiste plaatsen we in de volgende nieuwsbrief.