Bedankt voor jullie steun aan zorgeloos

We hadden zo gehoopt dat het zou lukken om van Zorgeloos daadwerkelijk een zorgverzekering te maken. Dat is helaas niet doorgegaan, maar in plaats daarvan wordt Zorgeloos een coöperatie.

Begin oktober maakten we dat ietwat droevige nieuws bekend aan heel Nederland. We hadden teleurstellende reacties verwacht, maar het tegendeel was waar! We werden overspoeld met prachtige, lieve en ondersteundende berichten. Daar willen we jullie heel erg voor bedanken. Het doet ons goed om te horen dat jullie ons graag willen blijven volgen, ondanks de tegenvaller.

Zorgeloos kreeg ook veel aandacht in een aflevering van VPRO Tegenlicht. Helaas voor de kijkers was Tegenlicht nog in de veronderstelling dat Zorgeloos een zorgverzekering zou lanceren. Ondanks (of misschien wel dankzij) de verkeerde berichtgeving steeg het aantal websitebezoekers explosief. Op één dag mochten we zelfs 15.000 mensen verwelkomen! Ook de Tien Punten van de Zorg werd door velen ondertekend. Sinds de uitzending van VPRO Tegenlicht hebben maar liefst 2880 mensen zich aangesloten bij de beweging die Zorgeloos heet. De teller staat nu op 21.500 ondertekenaars! Tot slot hebben we ook op Facebook ruim 600 nieuwe volgers welkom mogen heten. Samen staan we sterker!

Dank voor jullie vertrouwen, welkom bij de club!