West Friesland Kantelt

Met een daverende lezing door Jan Rotmans voor bijna 100 West-Friese ondernemers werd op 16 oktober in het SG Newton College in Hoorn de aftrap gegeven voor het initiatief West-Friesland Kantelt.

Vooruitkijkend naar vroeger, en terugkijkend op de vele ideeën die jaren geleden al leefden voor een leefbaardere en duurzamere kop van Noord-Holland, gaf Jan in zijn presentatie aan dat hij hoopte dat de initiatiefnemers René de Groot en Frank Bakker het wél voor elkaar krijgen en dat hij graag bereid is om als mentor dit initiatief te ondersteunen.

 

Met name op onderwijs, zorg, cultuur en ondernemerschap gebied valt er nog veel kantel- en verbindingswerk te doen en veel meer, en beter, te samenwerken in deze regio die bekend staat om zijn sterke maar individuele karakters en ondernemingen.

Maar de vele enthousiaste reacties en spontane aanmeldingen aan het eind van de avond geven veel hoop dat West-Friesland Kantelt ook deze regio gaat laten kantelen. Wij gaan er voor!

Meer informatie via www.westfrieslandkantelt.nl  of René de Groot 06-43195505

Frank en René, de initiatiefnemers.