Sneakpreview nieuwe boek Jan Rotmans

Nieuwsgierig naar de nieuwste bevindingen in de kantelende samenleving? Eind november komt het nieuwe boek van Jan Rotmans uit. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief of hou de sociale media in de gaten….

OMWENTELING
een kantelende samenleving en economie.

Samenvatting

Onze samenleving en economie zijn fundamenteel aan het veranderen – we bevinden ons in een revolutionair tijdperk met grote maatschappelijke verschuivingen die chaos en instabiliteit veroorzaken. Hoe kunnen bedrijven en organisaties hierop inspelen? Wat betekent dat voor ons persoonlijke leven?

Jan Rotmans maakt de verbinding tussen hoofd, hart en handen met aansprekende verhalen van mensen die een persoonlijke transitie durfden aan te gaan in onze snel veranderende wereld, van een zorgondernemer tot een bankdirecteur, van een ambtenaar tot een politicus, en van een schoolleider tot een zzp’er.

Omwenteling is een fascinerende transitie-expeditie.
Nu al te reserveren  bij Atheneum Boekhandel