Procesbegeleiders stellen zich aan je voor: Joyce, Karlien en Rosa.

Met Rosa werk je op persoonlijk, organisatorisch én maatschappelijk terrein om zo dichterbij het verwezenlijken van duurzame keuzes te komen. In de waan van de dag kiezen voor wat je écht van waarde vindt, dat vergt aandacht en daadkracht. Dit is spannend, soms oncomfortabel maar altijd perspectiefrijk. Ga mee op avontuur, soms met functionele omwegen, altijd met concreet resultaat op een natuurlijke manier.

Rosa is milieukundige, coach en veranderkundige en werkt vanuit verschillende netwerken en samenwerkingsverbanden. Haar werkruimte ligt vaak tussen of aan de randen van organisaties. Burosa is het werkatelier van Rosa Lucassen.
Een werkmotto: benut de ruimte aan de randen, net als de randen van een bos. Hier is hoge biodiversiteit: veel variatie en een grote hoeveelheid soorten. Dus ook veel verschillende mogelijkheden voor nieuwe variaties, nieuwe netwerken, nieuwe vormen en nieuwe energie!

 

Karlien werkt in de zorg en heeft als droom dat voor alle zorgverleners het weer draait om de mens in het werk. Op 8 september faciliteert zij een van de workshops waarin het creëren van waarde anno 2017 centraal staat. Karlien houdt je scherp met haar vragen en observaties. 

 

Joyce is mede-oprichter van Good Finance, de beweging die de financiële sector weer liefdevol, rechtvaardig en dienstbaar wil maken. Als organisatiepsycholoog begeleidt zij mensen en organisaties bij fundamentele transities; momenteel voornamelijk in het smart city domein. Op 8 september zal zij alles doen om jou een stapje verder te helpen in jouw kanteling.