Kantel Praktijk DAG, 8 september

Ook druk bezig je organisatie, buurt of team mee te krijgen in vernieuwende plannen? Wij weten als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om vernieuwend te zijn. Daarom organiseert Nederland Kantelt in samenwerking met Pakhuis B en Nieuwe Veste de

Kantel Praktijk DAG op 8 september.
Wat?

Tijdens deze Kantelpraktijkdag staat de ontwikkeling van jouw plan, team of organisatie centraal. Je wordt ondersteund door professionele procesbegeleiders om de transitie in je team, organisatie of project in de praktijk verder te brengen.

We starten met de inspirerende Kantel Lees-zing van Anke Siegers, een Deep Democracy check-in, , en Werkateliers zoals Van Omdenken naar Omzet: Marleen Janssen Groesbeek, Netwerken, hoe neem je anderen mee in je idee?: Erwin van Waeleghem  en Vertaalslag naar de praktijk, vertaalbare verhalen: Henry Mentink en een inspiratiesessie van Jan Rotmans.

Frank Los zal als De Rijdende Trechter deze dag door de trechter filteren en een mooie afsluiting weergeven.

Wil jij ook ervaringen delen, nieuwe technieken ontwikkelen, jouw project/team een boost geven en leren van pioniers zoals Jan Rotmans?
Kom dan naar de Kantel PraktijkDAG
en ga samen met andere interessante kantelaars aan de slag voor kanteling alom!

Programma:
09.00 uur: Inloop en kennismaking
10.00 uur: Inspirerende Lees-zing en Deep Democracy check-in van Anke Siegers – Dat is Helder
11.00 uur: Werkateliers met lezingen van Marleen Janssen Groesbeek – Lector Sustainable Finance and Accounting. Avans Hogeschool , Henry Mentink – Village Trade centre en Erwin van Waeleghem – The Tealspirator.
Procesbegeleiders Joyce Velu, Karlien DoumaRosa Lucassen en Sharona Ceha
12.30 uur: Lunch en netwerken
14.00 uur: Inspiratiesessie met Jan Rotmans
14.45 uur: Werkateliers verdiepingsronde
15.45 uur: Oogst  door Frank Los en start informeel programma met borrel

Meer informatie over registratie
Jullie hoeven niet meer in slaapzak voor de deur te liggen om aan kaartjes te komen. Via onderstaande ticketshop kun je kaartjes kopen voor de Kantel PaktijkDAG op 8 september. Wees er snel bij, want op=op!

Een regulier kaartje kost € 150,- per persoon per dag.
Kans op € 50,- korting op je ticket? Ben jij ZZP-er of heb je een tof initiatief ? Stuur dan een mailtje met uitleg en motivatie naar: kantelpraktijkdagen@nederlandkantelt.nl  en je maakt kans op op deze korting .
Voor mensen met een krappe beurs is er een grotere korting mogelijk. Stuur in dat geval je motivatie naar kantelpraktijkdagen@nederlandkantelt.nl. Van de aanvragen die binnenkomen zullen we een selectie maken. Degenen die geselecteerd zijn ontvangen spoedig een reactie met daarin een code om zich aan te melden.

Deze dag is inclusief koffie, thee en een lekkere lunch.