Kantel Praktijk dagen, 8 en 9 september

Ook druk bezig je organisatie, buurt of team mee te krijgen in vernieuwende plannen? Mooi! Verandering komt niet vanzelf.
Zo loop je soms tegen muren op, wil de bureaucratie niet meewerken of lukt het toch niet om mensen écht langdurig te enthousiasmeren. Wij weten als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om vernieuwend te zijn. Daarom organiseert Nederland Kantelt in samenwerking met Pakhuis B en Nieuwe Veste de

Kantel Praktijkdagen op 8 en 9 september.

Wat?

Tijdens de Kantelpraktijkdagen staat de ontwikkeling van jouw plan, team of organisatie centraal. Je wordt ondersteund om de transitie
in je team, organisatie of project in de praktijk verder te brengen.
We starten met de inspirerende Kantel Lees-zing van Anke Siegers, een Deep Democracy check-in, een inspiratiesessie van Jan Rotmans, en Werkateliers zoals ‘leidende principes’, ‘storytelling’, ‘van omdenken naar omzet’ en ‘kantelen van je organisatie maar nieuwe waarden’.
Vrijdag 8 september is toegespitst op de kanteling van team en organisaties.
Op zaterdag 9 september zullen we aandacht geven aan de individuele koplopers, kantelaars en verbinders.

Wil jij ook ervaringen delen, nieuwe technieken ontwikkelen, jouw project/team een boost geven en leren van pioniers zoals Jan Rotmans?

Kom dan naar de Kantel Praktijkdagen
en ga samen met andere interessante kantelaars aan de slag voor kanteling alom!

Wij zien je graag op 8 of 9 september in Breda! Binnenkort komt hier de link naar meer informatie, programma en aanmelden.
Blijf op de hoogte: Check onze Facebookpagina en website, en meld je aan voor de nieuwsbrief.