De eerste leden van Coöperatie Good Finance.

Donderdag 22 juni zijn de eerste leden officieel toegetreden tot Good Finance.
Good Finance is de coöperatie van vernieuwers van de financiële sector. Gezamenlijk staan wij achter dezelfde waarden (eenvoudig, liefdevol, rechtvaardig en dienstbaar) en slaan we de handen ineen om een financieel systeem te bouwen waar wij in geloven. 

De eerste vijf leden zijn Common Easy, Money Maker, Ons Systeem, Eyevestor en Stichting Geef economie. Neem alvast een kijkje op hun websites of FB pagina! Wij zullen hen de komende periode uitgebreid aan jullie voorstellen. 

Wat gaan we doen? Elkaar helpen en aanscherpen om elke start-up nog beter te maken, gezamenlijk optrekken op het gebied van media, maar ook concrete projecten tot uitvoering brengen waar wij in geloven. 

In september treden de volgende leden toe tot het eco-systeem; een aantal potentiëls staat al klaar, maar er is ruimte! Dus ben, of ken jij een vernieuwend initiatief in de financiële sector, neem dan contact met ons op via www.goodfinance.nl of Facebook