Eindhoven Kantelt

De tweede editie van Eindhoven kantelt was wederom een succes. In samenspraak met S2M Strijp-S organiseerde Eindhoven een evenement waarbij Frank schipper, docent van de TUE (technology innovation and society) de hoofspreker was. Hij ging in op de toekomst van de mobiliteit in steden.

  

Jonas Roothans deed verslag van de manier waarop een subgroep na de vorige keer was doorgegaan te praten over het  mogelijke hergebruik  en duurzame  vormgeving van een leegstaand gebouw in de stad.


Stenen kun je niet eten maakte een spectaculaire entree om hun crowdfunding te lanceren. Later was er de keuze uit elf subsessies die onder meer gingen over Transitie en leiderschap, gezonde leefomgeving, kantelen of gekanteld worden, the human animal, zelfsturing bij lerenden, transforming communities, we remake, creation2creation en Tealforteal.

Bibliotheek Eindhoven, inmiddels vaste partner organiseerde mee en zorgde voor een borrel met werkelijk spectaculaire hapjes door de S2M kok.