8 en 9 september: Save the date voor deze twee Kanteldagen

Ook druk bezig je organisatie, je buurt of je team mee te krijgen in vernieuwende plannen? Soms loop je tegen muren op, wil de bureaucratie niet meewerken, lukt het niet mensen echt langdurig te enthousiasmeren…we weten het, het is niet altijd makkelijk om in deze tijd vernieuwend te zijn! Maar je bent niet alleen!

Kom op 8 en/ of 9 september naar de Kantel praktijkdagen. Hier leer je niet alleen heel veel interessante andere kantelaars, koplopers en verbinders kennen maar ga je ook ontzettend hard aan de slag! Op een fijne manier, natuurlijk…ja zeg! Alsof kantelen niet al vermoeiend genoeg is… 😉
 

Op 8 september  is het programma voor teams en organisaties  en 

op 9 september voor de losse koplopers, kantelaars en verbinders.

Tijdens deze dag ga je samen aan de slag om stappen in de eigen of teamontwikkeling te zetten. Maak kennis met praktische tools,  storytelling,  overtuigen, duurzaam ondernemen, van omdenken naar omzet, kantelen van je organisatie maar nieuwe waarden en veel meer

  • De inspirerende Kantel Lees-zing van Anke Siegers met Deep Democracy check-in
  • Ontmoeten van koplopers, mede kantelaars
  • Kantelprocessen rond de eigen situatie (team, werk of individu)
  • Workshops waar je DE volgende stap in je proces gaat zetten
  • Inspiratiesessie Jan Rotmans

Maak kennis met koplopers, ga in gesprek met pioniers, geef en ontvang advies en inspiratie.
MAAR bovenal gaan we genieten, van deze tijd, de kansen die de kantelperiode biedt en elkaar.