Good Finance is live!

De coöperatie voor vernieuwers van de financiële sector is live! Met de coöperatie bouwen we een ecosysteem van innovatieve start-ups in de financiële sector. Allemaal geloven we dat de sector liefdevol, eenvoudig, rechtvaardig en dienend aan mens en maatschappij kan zijn. Met slimme en creatieve financieringsvormen laten we zien dat het anders kan en geven we stap voor stap een sector -en een maatschappij!- vorm waar we allemaal zo naar snakken.

De coöperatie staat, het eerste publieke optreden in Pakhuis de Zwijger zit erop (voor verslag van FTM zie hier), de eerste leden hebben getekend, en samen met hen zijn we aan het bouwen. De komende weken gaan we jullie voorstellen aan onze deze leden. Wat hun visie is, wat ze hebben neergezet, maar ook wat ze nodig hebben.
Want zij hebben júllie nodig om de initiatieven te laten groeien en zo het systeem te laten kantelen. Dus blijf ons volgen: op Facebook https://www.facebook.com/GoodFinanceNL/ en LinkedIn https://www.linkedin.com/company-beta/18028923/.