EDUshifts Now! – A social experiment

Na het organiseren van verschillende evenementen rondom onderwijsvernieuwing in vorm, organisatie, middelen, spelelementen en methodieken hebben 18 onderwijsvernieuwers de handen in elkaar geslagen om te bouwen aan een transformatie van onderwijs over onze landsgrenzen heen.

Hiervoor hebben we een boek geschreven met how-to’s naar een 21e eeuws onderwijs vanuit ervaringen zoveel mogelijk onderwijzers en onderwijsvernieuwers met elkaar te verbinden.

Zou jij willen bijdragen aan het groter maken van het succes dan kan je meehelpen met onze crowdfunding en crowdspeakingcampagnes.  1 klik is genoeg. Het spel is om met de 18 verhalen en persoonlijke crowdfunders een flinje support groep te verbinden om wereldwijd voor een mooier onderwijs te zorgen. Een bottom up movement waarbij boeken met contactgegevens de wereld rond laten gaan. Doe jij mee met jouw netwerk? 

Support via https://www.thunderclap.it/en/projects/54972 met één klik & doneer via http://bit.ly/fund-edushifts en help het onderwijs over 6 continenten vooruit. 

Check de pre release hier https://docs.google.com/document/d/1CkCuPcMnW8F-BWYyFOFqG-SxY2Ly1qTEJGwc993bT3I/edit#heading=h.b4uj2zg8rdbi

Alvast bedankt,
Nick van Breda
Team EDUshifts United
0639895302