Van Vonk naar Vuur

Stel je eens voor dat we alle vonken bij elkaar zouden brengen tot een groot vuur, dat we kennis en ervaring bij elkaar brengen, van elkaar leren en samen ontdekken. Dan komt een eerlijker, gelukkiger, spannender, leuker en energieker Nederland ineens veel sneller dichterbij. Let’s do this together!

Op woensdag 22 maart aanstaande vindt de derde en voorlopig laatste energieke en interactieve bijeenkomst ‘Van Vonk naar Vuur plaats’. Het thema is dit keer: Kantelen op Metaniveau; systeemtransistie in onze maatschappij. Gasten Engbert Breuker en Jan Rotmans kijken, samen met de deelnemers, hoe in een weerbarstige systeemverandering het vuur tóch kan blijven branden.


Energieke interactieve bijeenkomsten om ervaringen en lessen te delen en samen een stap verder te komen.
Een plek waar kantelaars kennis, kunde en ervaring delen en vermenigvuldigen.
Een oplaadstation voor inspiratie en bewustwording.
Kracht door vakmanschap vanuit verschillende sectoren met elkaar te verbinden.

Ben jij erbij?
Wij geloven in co-creatie en synergie. Kantelaars zijn krachtige en eigenwijze mensen, maar ook zij hebben behoefte aan inspiratie, voeding en het delen van perspectieven om zo het grotere plaatje te zien. Daarmee kan ieder zijn eigen initiatief te versterken. Herken jij dit? Meld je dan aan.

Voor wie is Van Vonk naar Vuur?
Jij bent een koploper, verbinder of kantelaar. Jij bouwt aan een eerlijke, gelukkige en duurzame wereld. Het is belangrijk dat je concreet aan de slag bent, dat je vragen kunt inbrengen en dat je jouw kennis, kunde en ervaring kunt delen met anderen. Als je alleen inspiratie wilt opdoen dan is deze bijeenkomst (nog) niet voor jou.

3. Systeemtransitie in onze maatschappij
De kanteling speelt op alle niveaus en is altijd onderdeel van een brede verandering op maatschappelijk niveau. Wat zien wij dat er gaande is? Hoe verhoud ik mij tot deze ontwikkelingen en welke rol speel ik met mijn initiatief?

Gasten:
Engbert Breuker werkt als ‘wondernemer’ met organisaties, geeft out-of-the-box adviezen en heeft talloze creatieve invallen.
Jan Rotmans is actief op het gebied van transities en deelt welke ontwikkelingen hij ziet op macroniveau.
22 maart 2017 | 16.00 – 20.00 uur bij Manifesto, Amsterdam

Locatie
Manifesto, Isaac Titsinghkade 107, 1018 LL Amsterdam. Ruim voldoende parkeergelegenheid en dichtbij station Amsterdam Centraal.

Kosten
Kosten zijn €40,- per bijeenkomst. Dit is inclusief eten, koffie, thee en water.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar post@NederlandKantelt.nl Voor vragen: Sharona Ceha 06 – 12 452 631