Dette Glashouwer is op zoek naar een manager

Op het moment dat de financiële crisis uitbrak en Theatergroep Suver Nuver ophield te bestaan, raakte ik mijn inkomen kwijt. Geld had me nooit geïnteresseerd maar nu ik het kwijt was, ging ik mijn desinteresse in geld onderzoeken en de taboes eromheen. Ik raakte gefascineerd door de geschiedenis van geld en de uitvinding van complementair geld en maak sinds 2011 Stand up economy.

Inmiddels heb ik gespeeld voor de speechschrijver van Robert Kennedy, in de sloppenwijken van Kenia, op de universiteit van Istanbul, in New york, Stavanger, Riga, Wuppertal, Mexico en Zuid Afrika. Bij banken en Timebanks, op conferenties, alumni clubs, in theaters, op festivals, scholen of bij mensen thuis.
Overal waar ik kwam sprak ik geleerden, visionairs, systeemdenkers en vrijbuiters op zoek naar een antwoord op de vraag: wat is geld en hoe kan het anders?

Het resulteerde in 4 prikkelende voorstellingen/theatercolleges waarmee ik mijn publiek steeds weer opnieuw verbaas en inspireer.

1400 aandeelhouders en 6 kunstfondsen hebben mijn werk gedeeltelijk gesteund en het is hoogtijd voor een commerciële transitie. Ik zoek een manager met know how uit het bedrijfsleven.

Iemand die affiniteit met de voorstellingen heeft en begrijpt hoe die kunnen inspireren. Die weet van bedrijfsvoering en mogelijkheden om theatercolleges over geld en alternatieven in de markt te zetten.

Die meedenkt over strategiëen en social media. Iemand die goed kan onderhandelen en er zelf aan weet te verdienen.

 

www.detteglashouwer.com

info@detteglashouwer.com