Van Money First naar Care First

Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat geld een middel is om doelen te bereiken en geen doel op zich is. Ook dat we voor de aarde zorgdragen niet alleen voor onszelf, maar voor onze kinderen en kleinkinderen. Door dit groeiende bewustzijn komen er steeds meer initiatieven die de mens centraal stellen en een menselijke economie voor ogen hebben. Een economie waarin geld weer dienstbaar is aan het welzijn van de mensen en de samenleving als geheel. Deze dag, georganiseerd door het internationale Care First Innovatie Netwerk, is een bijzondere mogelijkheid om de Care First beweging te ontdekken en te ervaren. 

Verwacht een afwisselend programma met presentaties van vernieuwende initiatieven en inspirerende sprekers zoals Willem Vreeswijk (New Financial Forum), Heidi Leenaarts (United Economy), Paul de Blot (Nyenrode), Inge Nuijten (Dienend Leiderschap) en Louis Bohtlingk (oprichter van het Care First Innovatie Netwerk). Samen gaan we in op onderwerpen zoals het basis inkomen, alternatieve geldsystemen, ethisch bankieren, ondernemerschap, generatie Y, het onderwijs en meer. Ontmoet gedurende de dag gelijkgestemden, deel je ideeën en laat je inspireren. 

Tijdens de dag gaan we ook nader in op onze eigen omgang met en persoonlijke relatie tot geld. Wanneer handelen we vanuit Care First en wanneer vanuit Money First? Als afsluiting van de dag zal live worden ingebeld met Amerikaanse leden van het Care First Innovatie Netwerk. Zij delen de innovaties binnen Amerika en vertellen hoe zij Care First hebben toegepast in hun initiatieven.

We kijken ernaar uit om je op zaterdag 7 mei te ontmoeten.

Datum en tijd: 
Zaterdag 7 mei 2016
09:00 uur inloop, start 09:30 uur tot 17:00 uur 

Prijs:
€89 euro (€49 voor studenten). Is dit financieel te veel,
mail daretocare@carefirstworld.com en dan regelen wij iets. 

Maaltijden:
Inclusief biologische lunch, koffie en thee 

Locatie:
Conferentiecentrum Drakenburg
Dr. Albert Schweitzerweg 1
3744 MG, Baarn 

Bestel hier Tickets (liefst voor 1 Mei)
Breng uw ticket mee naar het evenement.

Voor studenten: ook je studenten pas. 

Meer informatie bezoek de website Care First
       
“In a Care First world money serves the wellbeing of people and the Earth and is not used at their expense (Money First). We care for ourselves, each other and our Earth and let money serve that care.”