Unieke samenwerking Loesje

In oktober start een unieke campagne van de oprichters van Loesje en de makers van NLkantelt.

Loesje is de naam van een fictief meisje dat posters met kritische en/of humoristische teksten schrijft en in de openbare ruimte plakt. De teksten van Loesje worden gekenmerkt door een positieve en humanistische benadering. De oprichters van Loesje werden zogezegd weer enthousiast door de makers van NLkantelt en vise versa en zo is een unieke samenwerking ontstaan. Voor de zomer kwamen NLkantelt en Loesje bijeen in Seat 2 Meet in Utrecht met als doel kennis te maken en een creatieve schrijfsessie met elkaar te houden. Het resultaat daarvan is vanaf nu iedere maandag en donderdag zichtbaar op de sociale media kanalen van NLkantelt.

In de komende maanden zullen we de unieke campagne gaan uitbouwen en we roepen iedereen op om teksten in te sturen!