Brochure ‘De toekomst van de woonbranche’

WoonWerk vroeg het toonaangevende trendwatchers, retailexperts en kopstukken uit de woonbranche en daarbuiten. Ook Nederland Kantelt werd gevraagd een bijdrage te doen.

Voorop staat: vertrouwen en gemak zijn twee belangrijke kernwoorden. Organisatie WoonWerk heeft 25 visies van retailexperts gebundeld in de uitgave: “De toekomst van de woonbranche: 25 visies van retailexperts.” Hoe gaat de consument de komende jaren zijn huis inrichten en wat betekent dat voor woonwinkels?

Jan Rotmans, oprichter en auteur Nederland Kantelt

Nynke Schaaf – Community manager van Nederland Kantelt

Hoe gaat de consument de komende jaren zijn huis inrichten en wat betekent dat voor woonwinkels? Prominente vertegenwoordigers uit de branche zoals Alex Speelman, Meindert Bos, Geert-Jan Smits, Hilbert Wiechers, Jan Rotmans en Cor Molenaar geven in deze brochure hun visie op de toekomst van de retail.

Gratis bestellen kan hier: WerkeninWonen