De eerste Kledingbieb Kledingruil

Op 26 juni kan iedereen een of meerdere mooie kledingstukken van zichzelf ruilen tegen een selectie van de kledingstukken van De Kledingbibliotheek. Naast de ruil is er op deze ontzettende vrouwenavond volop live muziek, drankjes en chocolade. Voor kaarten kijk op de website van de kledingbibliotheek: www.dekledingbibliotheek.nl.

Het concept van de Kledingbibliotheek kent inmiddels bijna iedereen. Maar wat doe je dan als andere uitverkoop houden? De Kledingbibibliotheek introduceert: de eerste Kledingbieb Kledingruil! Vrouwen kunnen een mooi kledingstuk van zichzelf ruilen tegen een van onze collectie in een echte vrouwenavond van met hapjes, drankjes, muziek van lokale jonge singer-songwriters. “Onze leden komen elke maand iets nieuws lenen, dus we moeten veel wisselen in de collectie. De leukste manier om dit te doen leek ons met een kledingruil!” aldus oprichtsters Maud Bloemberg, Karin Zwiep en Evita Lammes.

We schreven al eens eerder over dit kantelvoorbeeld op ons digitale platform, check: De Kledingbieb